Всичко за фирмите

Полезна информация за фирми, ревюта на фирми, регистриране на фирми, съвети при избор на добра фирма за услуги и много други

Услуги за фирми и ревюта на фирми от регистрация-на-фирма.net

Къде се предлагат качествени елементи за кофраж

регистрация-на-фирма.net 08.01.2017България

Още от дете всеки знае, че най-подходящото място да се скрие при земетресение е трегера на жилищната сграда. Това е така, защото трегерите са най-здравите и товароносими елементи от конструкцията на всяка сграда или с други думи- носещ елемент.
Фирма Балкантрейд не се нуждаят от представяне, защото са повече от добре предствени в цялата страна. Работата им в сферата на предлагане и търговия със строителни материали е показателна, както и участието им на международния пазар. Предлагат и широка гама от елементи за кофраж balkantradeltd, нови и втора употреба, които са необходими за работата на всяка строителна фирма независимо от проектите и обсега на работа. Най-важното за Балкантрейд е, че предлагат високо качество на конкурентни цени.

Трегерите им са с „2Т-образно“ сечение, водоустойчиво покритие, осигуряващо защита от плесен и гъбички.Произведени в Австрия, Италия и Германия, като качеството е безкомпромисно. Трислойните кофражни платна са изработени от дървесина с перпендикулярно разположение на дървесните влакна при различните слоеве и водоустойчиво слепване на различните слоеве, което позволява многократна употреба на платната и намаляват опасността от деформация на елемента. Подпорите са поцинковани и боядисани и се предлагат в стандартни размери като е предвидена и възможност за различно оразмеряване по желание на клиента. Високото качество на подпорите личи от факта, че се предлагат,както нови, така и употребявани. Ценовият диапазон е един от най-конкурентните в съотношение цена-качество.
Къде се предлагат качествени елементи за кофраж
Освен кофражни елементи фирмата предлага готови кофражни системи или ремонт на такива от страна на клиента. При работата си с клиенти фирмата залага на индивидуално отношение за всеки клиент и предлага техническа експертиза за проектите на клиента. Доставките са логистично оптимизирани и могат да се случат през складове на фирми партньори на Балкантрейд или от собствени складови бази в София, Варна и Троян.

© 2014 - Услуги за фирми и ревюта на фирми. Всички права запазени.