Всичко за фирмите

Полезна информация за фирми, ревюта на фирми, регистриране на фирми, съвети при избор на добра фирма за услуги и много други

Услуги за фирми и ревюта на фирми от регистрация-на-фирма.net

Какви са възможностите за избор на търговска марка?

регистрация-на-фирма.net 05.11.2018Услуги

Ако сте собственици на бизнес, който желаете да подсигурите и да получите ексклузивното право да използвате уникално наименование за всички стоки и услуги, които произвеждате, то е време да се запознаете с вариантите, които имате.

Какви са възможностите за избор на търговска марка в aramax.bg? Това може да бъде знак, символ, изображение, наименование и т.н., което Ви отличава като производител на стоки или услуги и Ви представя пред клиентите, като им дава възможност да свържат дадения знак, символ или наименование с произвежданата продукция. Видовете търговски марки са словни, фигуративни, комбинирани (комбинация от словен и графичен елемент), могат да бъдат триизмерни и дори звукови, като последният вариант се изобразява графично с ноти.

Какви са възможностите за избор на търговска марка?

Преди да се задвижи процедурата по регистрация на търговска марка, е желателно да се направи проучване, което цели правилно да прецени съответствието на марката с изискванията за регистрация, като по този начин даде разумни гаранции, че регистрацията ще премине гладко. От друга страна, чрез ранна идентификация на пречки, предварителното проучване може да Ви спести много време и пари.
За проучване и наблюдение на търговска марка, както и услуги, свързани с регистрацията на търговска марка, можете да потърсите професионални консултации от експерти. Такива можете да намерите в „Арамакс“ ООД. Те могат да Ви ориентират как най-ефективно да решите Вашия казус. За цените на някои от най-търсените услуги, вижте повече тук и преценете сами.

© 2014 - Услуги за фирми и ревюта на фирми. Всички права запазени.